De 7: 20/10 | Regering krijgt crisis opvang asielzoekers niet onder controle | Tesla komt met gemengde resultaten | Belgen hebben ook luxejachten via postbus op Malta

De Tijd De Tijd 10/20/22 - Episode Page

De opvangcrisis in ons land sleept verder aan. Het kernkabinet raakt het na lang overleg nog altijd niet eens. Wat nu met de asielzoekers die maar geen plaats vinden?
Elon Musk kwam gisteren met de resultaten van zijn elektrische auto's, Tesla dus. En dat was een beetje goed en een beetje slecht nieuws; Wat moeten we onthouden? Een vraag voor onze analist.
Vanaf vandaag geldt een Russische staat van beleg in de vier bezette Oekraïense provincies. Onze experte legt uit wat dat precies betekent.
En in het derde en laatste deel van ons dossier 'Postbus Malta' kijken we naar de lucratieve constructies die tientallen Belgen op het eilandje hebben voor... hun luxejacht.

Host: Bert Rymen
Productie: Roan Van Eyck

Stem op De 7!

Vind je deze podcast best te pruimen? Stem ons dan naar een echte Belgian Podcast Award! We zijn erg blij dat De 7 een nominatie heeft binnengehaald, maar jouw stem kan ervoor zorgen dat we ook in de prijzen vallen.  

Geboeid door wat je hoort in De 7? Overweeg een abonnement op De Tijd, nu in een uitzonderlijk ontdekkingsaanbod.

See omnystudio.com/listener for privacy information.