De 7: 20/02 | Hoofdredacteur Peter De Groote blikt vooruit | 1 jaar oorlog | Relaties VS-China op scherp | Bel20-resultatenstorm op komst

De Tijd De Tijd 2/20/23 - Episode Page

Zoals altijd blikken we op maandag in De 7 vooruit op de komende week. Wat gaat er deze week allemaal gebeuren? Wat wordt er nieuws? Niemand beter om het daarover mee te hebben dan onze eigenste chef, hoofdredacteur van De Tijd Peter De Groote.

Vrijdag is 'het exact 1 jaar geleden dat Rusland Oekraïne binnenviel. Wat is de balans? Valt die oorlog nog te winnen?

Intussen stuurt Amerika een waarschuwing naar China: 'als jullie wapens leveren aan Rusland, zal dat verregaande gevolgen hebben'. Krijgen we deze week een nieuw dieptepunt in de al pittig verzuurde relatie tussen de twee grootmachten?

En we hebben het met Peter ook over Plopsaland, over de dreigende crisis binnen de Vlaamse regering, en over de resultatenbonanza die deze week op ons afkomt. Waar gaat 't naartoe op de beurzen?

Host en productie: Roan Van Eyck

Wie deze podcast beluistert in de auto:
In de nieuwste update van de app van De Tijd zitten ook Apple Car Play en Android Auto. De 7 luisteren op de baan is dus nog nooit zo simpel geweest: klikken op het icoon van De Tijd op het multi-mediascherm van je auto en luisteren maar!
Wie precies wil zien hoe je dat installeert, we hebben een handig filmpje gemaakt daarover.

See omnystudio.com/listener for privacy information.